campings Zeeland


Naam:
Camping De Witte Raaf

Vestigingsadres:
Muidenweg 3

Vestigingsplaats:
4341 PX, Arnemuiden Zeeland

Internetadres:
www.zeelandcamping.nl/dewitteraaf

E-mail adres:

witteraaf@ardoer.com

Telefoon:
0118-601212

Fax
0118-603650
   
Camping De Witte Raaf - schrijft op haar website.
Welkom op Camping "de Witte Raaf"De camping is in een cirkelvorm aangelegd en op een natuurlijke manier afgeschermd door hagen. De royale veldjes die daardoor zijn ontstaan geven u veel rust en privacy. Aan comfort hoeft het u zeker niet te ontbreken.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra aansluitingen. Ook hebben wij plaatsen met t.v- en wateraansluiting en plaatsen met eigen sanitair.

Heeft u geen tent of caravan dan kunt u terecht in één van onze accommodaties. Wij verhuren ruime stacaravans en chalets.

Uw vakantie; Uw vakantie is een belangrijke periode in het jaar. Een goede vakantie betekent immers dat u tot rust komt en de accu weer wordt opgeladen. En na een druk jaar is het vaak hard nodig om bij te komen samen met het gezin of goede vrienden.

Iedere dag streven we ernaar om u en uw gezin nèt dat stukje extra service en vriendelijkheid te geven waardoor de vakantie een geslaagde vakantie wordt.

De combinatie van goede service en uitstekende kampeervoorzieningen maken ons bedrijf écht een witte raaf in recreatieland.

Omgeving / Ligging; De Camping ligt direct aan het Veerse Meer vlakbij het nostalgische plaatsje Arnemuiden. Op de grens van Walcheren en Zuid-Beveland. Twee gebieden met elk een eigen charme. U kunt hier genieten van wind en water, rust en ruimte, een prachtig landschap en alle mogelijkheden voor sportieve en culturele activiteiten. De camping is een ideale uitvalbasis voor fietst- en dagtochten. Als je hier een keer geweest bent wil je ieder jaar weer terug.

Ideaal gelegen; Over steden als Middelburg, Vlissingen en Goes, schilderachtige plaatsen als Zierikzee en Veere zijn boekenkasten vol geschreven.

Vanuit De Witte Raaf bent u in korte tijd in een van deze steden. Een dag lekker winkelen en rondslenteren betekent heerlijk tot rust komen.

De rijke historie van de eilanden is goed geconserveerd. Zorgvuldig beleid van de overheid in het behoud van monumenten betekent dat er volop te genieten valt in de Zeeuwse steden en dorpen.

Een minder bekend, maar daarom niet minder mooi gebied, is de Zak van Zuid Beveland. Een dag op ontdekkingsreis gaan in dit gebierd, is de Zak van Zuid Beveland. Een dag op ontdekkingsreis gaan in dit gebied is zonder twijfel de moeite waard. Neem zeker fietsen mee naar onze camping of informeer naar de verhuurmogelijkheden.

Het Veerse Meer; Het Veerse Meer was oorspronkelijk een zeearm, het Veerse Gat. Het Noordzeewater omspoelde in die tijd ook de eilanden Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland. De stormvloed van 1953 had de start van het Delta Plan tot gevolg om de Zeeuwse bevolking tegen watersnoodrampen te beschermen. Dertig jaar geleden werd met de aanleg van een dam in de Zandkreek en een dam in de monding van het Veerse Gat de zee buitengesloten.

Hierdoor is een uniek watersportgebied ontstaan. Het Veerse Meer is 20 kilometer lang en op veel plaatsen 1500 meter breed. In de zomer beslaat het meer 2125 hectare watersportplezier. Vanuit het Veerse Meer kunt u via de sluizen bij Kats de Oosterschelde opvaren.

Voorzieningen; Elektra-aansluiting, Jaarplaatsen, Seizoenplaatsen

Verhuur van stacaravans (4 of 6 pers.)
Verhuur van chalets (5 of 6 pers.)
Verhuur van zwerfhutten

Modern Sanitair, Supermarkt, Wasserette, Bar / restaurant, Snackbar, Wifi (draadloos internet)

Extra faciliteiten, Recreatieteam in het hoogseizoen, Tiener recreatieprogramma 13+
Tennisbanen, Midgetgolf, Amusementshal, Tafeltennis, Steigerplaatsen voor boten (diepgang 0,80 cm), Trailerhelling.

In de nabije omgeving verhuur, van zeilboten, catamarans waterfietsen en kano's

Watersport;  kunt uw eigen boot meenemen en op het trailerstrand bij de kreek neerzetten. De Witte Raaf heeft ligplaatsen voor vaartuigen met een diepgang tot 0.80 meter. Heeft u een groter vaartuig, dan zijn er mogelijkheden in de jachthaven die naast de camping te vinden is.

De kreek bij de camping is een prima plek om uw kinderen kennis te laten maken met watersport. Een overzichtelijke plek met vlak water. Vanaf de kant kunt u uw kinderen prima in de gaten houden.

De Oosterschelde biedt volop uitdagingen voor duikers en voor zeilers die de stap willen gaan maken naar het zeezeilen. Vanuit onze camping vaart u zo naar de Oosterschelde.

Kampeerplaatsen; U kunt tijdens uw verblijf kiezen uit een drietal verschillende plaatsen.

Basisplaats: Plaatsen van 100 m2 voorzien van minimaal 6 ampère stroomvoorziening.

Comfortplaats: Plaatsen van 100m2 voorzien van 10 ampère stroomvoorziening, CAI, wateraansluiting en afvoer.

Comfort + plaats: Plaatsen van 80-100m2 voorzien van 10 ampère stroomvoorziening, CAI, wateraansluiting en afvoer en eigen sanitair.In het toiletgebouwtje wat zich naast uw kampeerplaats bevindt vindt u een douche, toilet en een wasbak.

Toiletgebouw; Als u komt kamperen dan maakt u bijna altijd gebruik van onze toiletgebouwen. Wij hebben twee grote moderne gebouwen op onze camping staan waar u terecht kunt.

Zwerfhutten; Een zwerfhut is geschikt voor het verblijf van maximaal 4 personen. De zwerfhutten staan in de directe omgeving van de toiletgebouwen en zijn in een viertal bij elkaar op een veld geplaatst. De zwerfhutten beschikken over de volgende indeling: 2 stapelbedden met matras en molton, een keukenblok met koud stromend water en een twee pits gasstel. Er is verlichting en een stopcontact aanwezig. Er is geen meubilair aanwezig.

Stacaravans voor 4 of 6 personen; Een Witte Raaf stacaravan heeft een ruime living met een open keuken, een badkamer en een aparte toilet. De stacaravans liggen verspreid over de gehele camping, er zijn stacaravans die wat dichter bij het water gelegen zijn en stacaravans die wat rustiger gelegen zijn.

Er zijn stacaravans voor 4 personen met twee slaapkamers, één slaapkamer is voorzien van een tweepersoons bed de andere slaapkamers is voorzien van twee enkele bedden.

De stacaravans voor 6 personen hebben drie slaapkamers, één slaapkamers is voorzien van een tweepersoons bed, één slaapkamer is voorzien van een stapelbed de derde slaapkamer heeft twee enkele bedden.

De stacaravans beschikken over een complete inventaris inclusief dekbedden en kussens en zijn voorzien van tuinmeubilair. Alle stacaravans beschikken over een terras.

De afmetingen bedragen 9,00 x 3,00 meter voor een 4 personen en 11,00 x 3,00 meter voor 6 personen. Er zijn een aantal rookvrije stacaravans.

Chalets voor 5 of 6 personen; De Witte Raaf chalets beschikken over alle comfort die u nodig heeft tijdens uw verblijf op onze camping. Ze zijn gelegen op twee velden vlak bij een speelvoorziening.

Er is een ruime living met een twee of driezitsbank, twee stoelen en een eethoek. Er is een keuken met koelkast, 4 pits gasstel en een afzuigkap. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel. Er is een aparte toilet. Er zijn twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer heeft een enkel bed en een stapelbed.

In de 6 persoons chalets zijn er drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoons bed, één met twee enkele bedden en één slaapkamer met een stapelbed.

De chalet is voorzien van een complete inventaris inclusief dekbedden en kussens en beschikt over tuinmeubilair. De chalets hebben allemaal een tuin met een terras.

De afmetingen bedragen 5,50 x 7,00 meter voor een 5 persoons chalet en 5,50 x 8,00 meter voor een 6 persoons chalet. Er zijn een aantal rookvrije chalets.

De kinderen op de Witte Raaf; Als uw kinderen het naar de zin hebben is uw vakantie ook al bijna geslaagd! Daarom doen wij er op de Witte Raaf van alles aan om uw kinderen te vermaken.

Op de camping zijn verschillende speeltuinen te vinden, elk met hun eigen sfeer.

Zo kunnen de kleintjes zich uitleven in een unieke waterspeeltuin en voor de iets oudere kinderen zijn er een midgetgolfbaan, tennisbaan en een jeu-de-boulesbaan.

De speeltuinen; Bij de aanleg van de speeltuinen op de camping en in het water (!) hebben we goed gelet op de variatie.

Bij de waterspeeltuin kunnen de kinderen de hele dag spelen en zwemmen. Iedere speeltuin op de camping heeft een heel eigen karakter.

Omdat De Witte Raaf een echte familiecamping is vinden uw kinderen altijd vriendjes of vriendinnetjes om mee te spelen!

Recreatie; Heerlijk om de kinderen zo te zien genieten. Ons professionele recreatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten. Uitvalsbasis is het kinderverblijf “De Toverwolk”.

U kunt uw kinderen met een gerust hart aan het team toevertrouwen. Ze komen met enthousiaste verhalen thuis! Er wordt een recreatieprogramma verzorgd tijdens Pasen, de Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie (5/7/08-22/8/08). Voor de tieners is er gedurende 4 weken hoogseizoen een apart 13+ programma (13/7/08-8/8/08). Het actuele programma krijgt u bij aankomst in de receptie.
 


De Klachtenbond. 

Voor al uw consumentenklachten.

www.klachtenbond.nl

Consumententips.

De startpagina voor de consument.   www.consumententips.nl

Profimarkt.

Gratis adverteren voor bedrijf en particulier. www.profimarkt.nl