Kamperen en RecreŽren in Limburg.


Naam:
Camping de Wolfsberg

Vestigingsadres:
Hoogcruts 14a

Vestigingsplaats:
6255 NS, Noorbeek Limburg

Internetadres:
www.campingwolfsberg.com

E-mail adres:
info@campingwolfsberg.com

Telefoon:
043-4573570
   
Camping de Wolfsberg - schrijft op haar website.
Wij zouden u graag hartelijk welkom willen heten op Bospark Camping de Wolfsberg, gelegen tussen de bourgondische dorpen Noorbeek en Slenaken, op wandelafstand van het unieke Gulp- en Geuldal, op de grens van het Heuvelland en de Voerstreek, nog net in Zuid Limburg.

Bospark Camping de Wolfsberg ligt op een rustieke plek, midden in het Limburgse heuvelland, op plateau Hoogcruts, aan de bekende Mergelland route tussen de pittoreske dorpen Slenaken en Noorbeek. Voor de tourcaravans en tenten is er veel ruimte want er zijn geen jaar- of vaste plaatsen en ook geen verhuur.

Wij hebben het gehele seizoen een apart gelegen veld met verharde plaatsen voor kampeerauto's.

De plaatsen zijn tot 150 m2, waarvan de meeste 10 meter breed zijn. En er is voldoende keuze tussen zon- en schaduwrijke plaatsen met een 4 Amp aansluiting op elektra. Ook voor die kampeerders die geen elektra nodig hebben, zijn er mooie plaatsen beschikbaar.

Wij laten geen honden toe.

Om van uw vakantie een fijne tijd te maken hebben wij, voor onze eigen gasten, op de camping:

een kampwinkel met een goed assortiment waar 6 dagen per week vers brood te bestellen is; een wasserette, waarin twee wasbakken met warm water voor de handwas, een wasmachine, een centrifuge, een droger en een strijkbout;
een gezellig terras met uitzicht op de zwembaden en de ingang van de camping;
uitleen van koelelementen, zodat u nooit zonder "kou" hoeft te zitten; een omwisselpunt voor campinggas; een bibliotheekje met een gevarieerd assortiment;
tot twee toiletgebouwen waarvan er een verwarmd is en een baby badkamer heeft.
Het douchen en het warmwater zijn gratis; een KPN Hotspot beschikbaar bij het hoofdgebouw voor draadloos internet.

Wij zijn speciaal geschikt voor die gezinnen die geen recreatieteam nodig hebben. Kinderen kunnen zich hier opperbest zelf vermaken.

Het zwembad en het kinderbad is altijd weer een bron van vermaak voor onze eigen gasten vanaf de meivakantie tot en met augustus, en wordt verwarmt met milieuvriendelijke zonnecollectoren. Er is echter geen toezicht, kinderen zonder diploma mogen alleen onder begeleiding in het zwembad, en de ouders of familie dienen zelf op de veiligheid te letten. Ballen en grote opblaas attributen zijn niet tegestaan als er ook kleine kinderen in het bad zijn.

Op het speelveld zijn speeltoestellen, een grote zandbak, een volleybalnet, een tafeltennistafel, en een jeu de boulebak de hoofdrol spelers. Maar ook op enkele veldjes zijn rollen weggelegd voor zandbakjes voor de kleinsten. De Driehoek levert met zijn open ruimte vervolgens weer het toneel voor het invullen van eigen spel.

Het Heuvelland is globaal de omgeving Eijsden, Margraten, Gulpen, Vaals en de Belgische grens. De vele wandel en fiets routes zorgen hier voor een sportief cachet. Lopen langs het riviertje de Gulp met zijn hellingbossen doet heel on-Nederlands aan.

Mogelijke ideeen om u alvast thuis wat te orienteren van de mogelijkheden in het

Nederlandse gedeelte van onze omgeving;
Het Drielanden Punt
Gemeente Margraten
Kasteel Hoensbroek
Het Industrion
Wereldtuinen Mondo Verde
Zuid Limburgse Stoom Maatschappij
de Steenkolenmijn
Rederij Stiphout
Geocaching
TIP: Vraag naar de uitsluitend bij ons verkrijgbare GPS wandeltocht
 


De Klachtenbond. 

Voor al uw consumentenklachten.

www.klachtenbond.nl

Consumententips.

De startpagina voor de consument.   www.consumententips.nl

Profimarkt.

Gratis adverteren voor bedrijf en particulier. www.profimarkt.nl